Trius Advocaten

Kantoor

Trius Advocaten is een team van enthousiaste en ervaren advocaten en is gevestigd in het centrum van Heule (Kortrijk).

Onze missie: stevig onderbouwde antwoorden formuleren op uw  juridische vragen. Ons doel: kwalitatieve, concrete  en pragmatische oplossingen bieden. En dat op basis van een efficiënte, persoonlijke en no-nonsense aanpak tegen een correcte prijs.

Wij adviseren u en maken uw contracten en andere juridische documenten op. Bovendien begeleiden we u tijdens onderhandelingen en in het kader van gerechtelijke en arbitrale procedures.

Onze bijzondere aandacht gaat uit naar het ondernemingsrecht. Onze kennis van vennootschaps-, handels-, overeenkomsten-, arbeids- en bankrecht laat ons toe om juridische problemen en vragen van vennootschappen, hun bestuurders, zaakvoerders en aandeelhouders, financiële instellingen, handelaars en handelstussenpersonen op te lossen.

Wij hebben een ruime expertise op het gebied van overheidsopdrachten, ruimtelijke ordening, stedenbouw en administratief recht. Behalve ondernemers kunnen dus ook openbare besturen en instellingen bij ons terecht met al hun vragen over deze materies.

Wij investeren permanent in de opleiding van onze advocaten, we beschikken over een uitgebreide bibliotheek en we hebben toegang tot alle belangrijke juridische databanken. Zo kunnen wij u op elk ogenblik correct en snel adviseren en bijstaan.